Home > WoRD LiFe > Selamat ulangtahun ke-4 Asyraff

Selamat ulangtahun ke-4 Asyraff

acap 4

Assalamualaikum. Tanggal 16 November 2013 yang lalu genaplah usia 4 tahun anak sulung aku Asyraff Khalish. Bersempena dengan ulangtahun kelahiran beliau, kami adakan sikit sambutan kecil-kecilan bagi menggembirakan hati si kecil ni. Mudah-mudahan beliau akan membesar dengan baik serta menjadi anak yang soleh dan bijaksana.

001

01

02

03

Categories: WoRD LiFe
  1. November 27, 2013 at 1:56 PM

    tahniah kepada anak amiento… dia buat sign Rabia to Syria tu…

    • November 27, 2013 at 2:35 PM

      Yes rabia = 4. Kebetulan gambo ni dia posing camtu, aku edit je la.

      Dah besaq pon, la ni kemain lagi power layan android. siap boleh download game sendiri lagi kat playstore. adooiiii budak2 skrg…

  2. November 28, 2013 at 11:13 AM

    Bahaya tu, bagi dia buku la….

  1. December 31, 2013 at 3:33 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s